Kamp Škole za vratare “Vratari Istra”

 

U Puli ,od srpnja 2016. godine službeno djeluje Škola za vratare „Vratari Istra“ koju provodi istoimena Udruga, osnovana kako bi  kroz planirane trening kampove kao i kroz treninge za vratare svih dobnih uzrasta provodila obuku nogometnih vratara. Ime škole osmišljeno je upravo da ih se prepozna kroz regiju u kojoj rade.

Rad škole se financira isključivo iz sredstava osnivača, članarina polaznika,  te u budućnosti, nadamo se i donacijama poslovnih subjekata koji će prepoznati  smisao osnivanja jedne ovakve udruge.

Škola trenutno radi sa 30-ak vratara iz nekoliko klubova s područja Istre, naravno najviše iz Pule, ali tendencija je da škola može samostalno funkcionirati kao određena podrška klubovima s područja Pule, a i šire u radu sa vratarima jer je taj segment razvoja malih sportaša  izuzetno zapostavljen,  jer, realno, klubovi nemaju sredstava koja bi izdvojili za trenere vratara, a na žalost u većini klubova zanemaruju rad sa vratarima jer ne misle kako im je to potrebno.

Uz treninge, škola održava minimalno dva trening kampa za vratare svih dobnih uzrasta tijekom svake kalendarske godine, a prvi sljedeći takav kamp održati će se od 22.12. do 30.12.2017. godine na nogometnim terenima NK “Banjole“ u Banjolama .

Škola poziva sve zainteresirane za trening kamp da ih slobodno kontaktiraju,  te bez obveza postave pitanja predsjedniku udruge i glavnom treneru, g. Goranu Vujica, inače treneru vratara u NK“Istra 1961“ za kategorije U9/U10/11/U13.

Kontakt:  mob: 098/701 584

mail: goran.vujica1975@gmail.com

Rad škole može se dodatno pratiti na na njihovoj web stranici www.vratari-istra.com ,te na  facebook stranici: Škola za vratare „Vratari Istra“ https://www.facebook.com/%C5%A0kola-za-vratare-Vratari-Istra-1508911742739114/

 

 

 

Pin It on Pinterest