MALA BOŽIČNA ČAROLIJA

 

Kao i svake godine do sada, Fb Puljani Humanitarci  i ove godine organiziraju humanitarnu akciju darivanja djece i mladih povodom Božićnih blagdana.

Darovati će se djeca i mladi iz potrebitih obitelji, te će posjetiti i razveseliti djecu i mlade Doma Ruže Petrović Pula. Dom ima 38-ero djece i želja im je da svako dijete dobije poklon koje je poželjelo.

Priložili smo spisak želja djece i mladih Doma Ruže Petrović, pa Vas molimo da pogledate i javite nam koji dar želite Vi darovati!

Djeci i mladima Doma Ruža Petrović pripremaju i jedno malo iznenađenje, ali o tome naravno nećemo pisati!

Što se tiče djece iz potrebitih obitelji, čim dobijemo od udruge i njihove želje, objaviti ćemo i njih!

Osim dječjih Božićnih poklona, u udruzi kažu da bi željeli omogućiti i njihovim mama, bakama, očevima… da imaju Božićni ručak i kolače na blagdanskom stolu, pa Vas pozivaju da kupnjom i doniranjem hrane i namirnica potrebnih za kolače, (brašna, praška za pecivo,čokolada za kuhanje, oraha…), uveselimo i njima Božićne blagdane, te im omogućimo ručak koji svaka obitelj treba imati na stolu!

Volonteri udruge se nadaju se da će zajedno sa Vama i ove godine uspjeti donijeti osmijeh na puno dječjih lica!
Poklon za Dom će se prikupljati do 15.12., a za djecu i mlade, te njihove obitelji do 19.12.2017.

Akcija je odobrena od nadležnog ministarstva, te kao takva ima oznaku „USI

Za akciju je otvoren i podračun Pbz banci, IBAN: HR0223400091510897413, te će sva donirana sredstva biti utrošena na način koji je uplatitelj upisao/la u svrhu doznake: Dom Ruža Petrović, djeca potrebitih obitelji ili potrebite obitelji.
Za više informacija uvijek im se možete javiti u inbox stranice Fb Puljana humanitaraca, https://www.facebook.com/puljanihumanitarci ,  na službene stranice: www.fbphumanitarci,com ili na broj 095/3730-900

Pokrenimo se svi zajedno i razveselimo djecu i potrebite obitelji i ove godine!!!

 

 

 

Pin It on Pinterest