Sv. Nikola u Domu Ruža Petrović

 

Zahvaljujući humanitarnoj aukciji, koju je organizirala naša sugrađanka Tamara Kalčić, pomoglo se velikom broju potrebitih obitelji, djeci, mladima i napuštenim životinjama. Naime, Tamara je vođena samo jednim ciljem, a to je bio pomoć onima kojima najviše treba, uspjela napraviti veliku stvar.

U suradnji sa udrugama i pojedincima, uspjela je skupiti dovoljan iznos novaca da kupi hranu i higijenske potrepštine za korisnike udruge „Naš san njihov osmijeh“; pomogne u plaćanju školskih marenda u suradnji sa udrugom „Pokloni mi budućnost“; pomogne s kupovinom darova za djecu iz Doma za odgoj djece i mladeži – projekt “Srce bez granica”; skupila je novac za napuštene životinje o kojima skrbe „Ruka šapi“ i „Snoopy“; pomogla je, u suradnji sa Fb Puljanima humanitarcima, djeci i mladima Doma Ruža Petrović; te je uplatila novac jednoj našoj sugrađanki za rehabilitaciju i lječenje, nastradaloj u prometnoj nesreći.

 

 

Iako je dogovor sa udrugom FbP humanitarci bio da se pomogne oko Božićnih darova, Tamara i njeni prijatelji koji su joj uvelike pomogli, odlučili su da iznenade djecu i mlade Doma, pa su tako jučer, na dan Sv. Nikole posjetili djecu i mlade sa darovima. Djeci i mladima je darove i Božićnu pšenicu darivao Sv. Nikola, a Tamara i Fb humanitarci su obećali djeci da će ih posjetiti veoma brzo opet.

Tu priča za djecu i mlade Doma ne završava, ali o tome ćemo pisati kad dođe vrijeme za to.

 

 

Tamara Kalčić se zahvaljuje puno svima koji su licitirali na aukciji, svima koji su joj pomogli oko same aukcije, a njoj veliko hvala upućuju sve udruge jer je prepoznala njihov rad i pomogla u njemu.

 

Pin It on Pinterest