Nova ograda i živica na dijelu Trga Republike i Mletačke ulice

 

U ponedjeljak 18. prosinca 2017. godine započet će radovi zamjene dotrajale ograde unutar razdjelnog zelenog pojasa na dijelu Trga Republike i Mletačke ulice i izgradnja sustava za navodnjavanje na predmetnoj lokaciji. Prije postave novih 175 metara ograde na zelenoj pasici između dvije dvotračne prometnice trgovačko društvo Pula Herculanea d.o.o. uklonit će postojeći biljni materijal. Nova zaštitna ograda, koju će postaviti Metallum d.o.o. iz Pićna onemogućit će nepropisno pretrčavanje prometnice kojom se ugrožava sigurnost pješaka i svih ostalih sudionika u prometu.  

Navedeni radovi prve faze koja podrazumijeva uklanjanje postojeće i postavu nove ogade, planiraju se okončati do četvrtka te će do tada na snazi biti privremena regulacija prometa na način da će se promet na dijelu prometnica odvijati jednim kolničkim trakom, sukladno fazama izvođenja radova. Nastavak radova, koji podrazumijevaju sadnju nove živice, planira se realizirati tijekom siječnja sljedeće godine, odnosno kada to vremenski uvjeti budu dozvolili.

Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa.

Pin It on Pinterest