Malonogometni turnir „Život bez droge je prva liga “

 

Jučer  se u OŠ Veli Vrh održao “Život bez droge je prva liga”, peti je po redu malonogometni turnir, u sklopu kampanje “Bježi! Via!”. Na sportski je način  zatvoren mjesec posvećen zdravom životu i prevenciji.

Sudjelovale su  ekipe Grada Pule i profesora tjelesne kulture pulskih osnovnih škola te policije. Nakon velike sportske borbe  pobjedom i rezultatom 6:1 pobjednici turnira postali su predstavnici policije.

Čestitke svim sudionicima turnira uputila je zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci koja je podjelila i nagrade zajedno sa načelnikom Policijske postaje Pula Vjekolslavom Vukšićem.

Riječ je o simboličnim nagradama, nogometnim loptama i majicama. Grad Pula i policija su svoju loptu poklonili Školi za odgoj i obrazovanje na Monte Zaru.

U revijalnom je dijelu turnira održano natjecanje u pucanju sedmeraca, u kojem su sudjelovali učenici OŠ Veli Vrh, a najbolji je ove godine Toni Geršić.

Susret je protekao uz vatreno navijanje učenika Velog Vrha na tribinama, lijepo druženje, zabavu i podjelu šarenih majica “Život bez droge je Prva liga”.

Pin It on Pinterest