Božićna vožnja vlakom

 

Danas se na pulskom željezničkom kolodvoru organizirala vožnja djece s posebnim potrebama  u suradnji Grada Pule i HŽ Putničkog prijevoza povodom njihove božićne avanture  „Tin –express“  na kojem je sudjelovala zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci, a u ime HŽPP-a u avanturu vožnje vlakom uveo  je prisutne njihov predstavnik David Meštrović.

HŽ Putnički prijevoz na području Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Varaždina, Splita, Rijeke, Pule i drugih većih gradova već 19 godina organizira vožnje božićnog vlaka Tin-express.

Na besplatnu vožnju vlakom krenula su djeca Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda čiji je jedan od suosnivač Grad Pula i učenici Škole za odgoj i obrazovanje Veruda čiji je osnivač Grad Pula.

 

 

Okićeni vlak krenuo je u 10,00 sati iz Pule prema Kanfanaru i nazad, a prilikom vožnje djecu je zabavljao Djed Mraz sa svojim pomoćnicima  koji  im je podjelio prigodne poklone.

Putovanje „Tin –expresom svakako će za  dječicu biti nezaboravno putovanje puno osmijeha i dobrog raspoloženja, a kako oduševljenje već pri polasku nisu skrivala ni djeca ni pratitelji Grad Pula će se pobrinut da ovo postane tradicionalna vožnja.

 

Pin It on Pinterest