Tradicionalni „Božić u INK“ u Pulu dovodi klapu Rišpet i Miu Negovetić

 

U pulskoj Komunalnoj palači danas je održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen tradicionalni humanitarni  koncert „Božić u INK“ na kojemu će nastupiti klapa Rišpet i mlada glazbenica Mia Negovetić.  Koncert će se održati u Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula u petak, 23. prosinca s početkom u 20,00 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica ove je godine namijenjen Sigurnoj kući Istra.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić istaknuo je kako je ovaj humanitarni koncert jedna lijepa priča koja se u Puli održava u blagdansko vrijeme. „Prikupljena sredstva ponovno idu u prave ruke i drago mi je da su naši sugrađani prepoznali plemeniti cilj koncert i što će se odazvati u velikom broju“, kazao je pulski gradonačelnik i zahvalio Arena Hospitality grupi koja je i ove partner događaja.

Promotor koncerta Daniel Sponza dodao je kako je dosadašnjim koncertima prikupljeno ukupno 130 tisuća kuna, a sredstvima se pomoglo radu Udruge cerebralne paralize Istarske županije, Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, Školi za odgoj i obrazovanje te pokojnom Puljaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju. „Karata u slobodnoj prodaji ima još veoma malo no pozivam zainteresirane da ipak pokušaju doći do svoje ulaznice i time pomognu akciji“, poručio je Sponza.

Koordinatorica Sigurne kuće Istra Jadranka Černjul Istra izrazila je zadovoljstvo što je upravo ova udruga odabrana za donaciju te je kazala kako će se dobivena sredstva utrošiti za nabavku dotrajale opreme i namještaja u objektima u kojima su smještene žene žrtve nasilja. „Sigurna kuća Istre pruža svu potrebnu pomoć i podršku ženama žrtvama obiteljskog nasilja i njihovoj djeci, a od kad je osnovana 2005. godine, kroz Sigurnu kuću prošlo je 250 žena“, kazala je Černjul.

Petu godinu za redom humanitarni Božićni koncert podržava i Arena Hospitality grupa čija je  direktorica prodaje i marketinga Manuela Kraljević poručila kako Arena Hospitality grupa uvijek i sa zadovoljstvom podržava kvalitetne događaje i manifestacije poput ove.

Ulaznice za Božićni koncert mogu se kupiti na blagajni Istarskog narodnog kazališta, Gradskog kazališta Pula.

Pin It on Pinterest