Ivana Kindl i Denis Goldin predstavljaju remix singla „Sve istine i laži“!

 

 

Ivana Kindl i Denis Goldin predstavljaju remix singla „Sve istine i laži“! Nakon 9 uzastopnih tjedana na službenoj nacionalnoj Top40 ljestvici singlova te ovotjedne 5. pozicije, pjesma „Sve istine i laži“ dobila je i remix verziju.

„Nakon uspjeha singla u radijskom eteru i na digitalnim platformama, Denis se javio za suradnju, što mi je iznimno drago jer volim surađivati s kvalitetnim i talentiranim ljudima.

Bio je poprilično nabrijan i brzo je posložio remix, za koji vjerujem da će se svidjeti poklonicima elektronske glazbe. Budući da je pravi klupski đir i nije tipičan remix, meni se sviđa još više jer fino fura na čagicu.“ – Ivana Kindl o suradnji s Denisom Goldinom.

DJ i producent iz Pule – Denis Goldin već godinama osvaja top ljestvice diljem svijeta. Goldin uživa podršku renomiranih izvođača elektronske glazbe kao što su Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears,…

Nakon velikog uspjeha pjesama „Everything In The World“, Heartbeat“ te „Endless Summer“, nastalih u suradnji s američkim pjevačem Robom Hazenom, Denis Goldin u ruke je uzeo sve uspješniji singl „Sve istine i laži“ Ivane Kindl.

Singl „Sve istine i laži“ u Denis Goldin Remixu dostupan je u radijskom eteru. Video možete pogledati na youtube kanalu;

https://youtu.be/766rHbmuH4I ,

a dostupan je na Deezeru i Google playu
https://IvanaKindl.lnk.to/SIILremix

 

Pin It on Pinterest