Koncert Big Banda Pula – Sinatra

 

Tradicionalni prosinački koncert Big Banda Pula održat će se u Domu hrvatskih branitelja Pula u srijedu 27. prosinca 2017. s početkom u 20 sati.

Koncertni program posvećen je odabranim uspješnicama Franka Sinatre i naslovljen „Sinatra2“ (Sinatra na kvadrat), a orkestar su za ovu prigodu uvježbali dugogodišnji članovi Luka Vrbanec, Robert Mikuljan i Sebastian Stell. Gosti večeri su vokalni solisti Matej Ocvirk i Vedran Svetek.

Kao jedan od nositelja programa manifestacije Prosinac u Puli, pulski je Big Band svih proteklih godina privukao brojnu publiku. Glazbena večer u organizaciji Puhačkog orkestra grada Pule i SAKUD-a Pula te pokroviteljstvo Grada Pule poklon je publici, ulaz je slobodan.

Big Band Pula – jedna od sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule – djeluje više od dva desetljeća. 1996. godine pokrenuli su ga Davor Lorković, Robert Rosanda i Željko Riker, a danas je njegov voditelj naš poznati trubač Branko Sterpin. Pulski jazz orkestar predstavio se brojnoj publici u svome gradu i na gostovanjima – kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama – a uz njega su nastupali brojni renomirani hrvatski i inozemni vokalni i instrumentalni solisti.

Pin It on Pinterest