Redovna Skupština Područne vatrogasne zajednice Pula

 

U Komunalnoj palači u Puli jučer je održana svečana skupština područne vatrogasne zajednice Pule uz prisustvo pročelnika Ureda Grada Aleksandra Matića.
Pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić pozdravio je srdačno prisutne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime. „Zahvaljujem  za sve ono što činite za sigurnost naših sugrađana.

Brinete za sve nas 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Vi ste ste ono što nas drži pripravne i spremne na svaku situaciju. Želim vam puno uspjeha i sretne i blagoslovljenje blagdane sa što manje intervencija.“ kazao je Matić.

Predsjednik Područne vatrogasne zajednice Pule Valter Drandić zahvalio se Gradu Puli na suradnji  te pohvalio rad svih vatrogasnih društva i samih djelatnika.
„ Sigurnost je važna jer pruža bolji život. Stavara preduvjete za rast i razvoj. Vi ste oni koji nose sigurnost svih nas .“ dodao je Drandić.
Područna vatrogasna zajednica Pula je neprofitna, strukovna i humanitarna organizacija koja svoju djelatnost obavlja bez namjere stjecanja dobiti. Zajednica je osnovana temeljem Sporazuma o udruženju između Grada Pule i Vodnjana te Općine Svetvinčenat, Barban, Marčana, Ližnjan i Medulin na osnivačkoj skupštini koja je održana 3. prosinca 2000. u Komunalnoj palači Grada Pule.

Pin It on Pinterest