Građani počašćeni fritajom od 2018 jaja s kobasicama

 

U godini na izmaku pulski je gradonačelnik Boris Miletić na gradskoj tržnici sudjelovao u pripremi velike gradicionalne fritaje od 2018 jaja s kobasicama. Uz gradonačelnika za pripremu izvrsne padele zaslužni su bili zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek, Budimir Žižović i tim Rock Caffea te direktor Tržnice Pula Renato Perc, dok su Vesna Nežić-Ružić & Duo Magnolije osigurali živahnu atmosferu na prepunoj tržnici. Tek nešto dalje na 1. katu tržnice svirala je i grupa Boom.

Dan prije Silvestrova programski je bogat od jutra i na drugim lokacijama u gradu. U Čarobnoj šumi najmlađe je zabavljao Mađoničar Stefano, dok se u sklopu Seasplash platforme u Svetim Srcima predstavila ekipa Team Limitless s atraktivnim vratolomijama. Poslijepodne će Baka Mraz pozdraviti ovu godinu a Rocktarata će ovogodišnje izdanje zaokružiti nastupom grupe Čuvari Svirala.

Na Silvestrovo će se Nova godina najprije prizvati jutarnjim plesom studija AB Original u Čarobnoj šumi, potom na Trgu Kralja Tomislava u 11 sati započinje doček u podne za najmlađe prilikom kojeg će se pustiti u zrak 500 balona a zabavit će ih grupa GelatoSisters. Uz organizirane večernje dočeke u ShipyardPubu i Zersotrasse, centralni program na Forumu započinje zagrijavanjem u 21:00 uz DJ Jan Plexyija, a Puljane će u 2018. uvesti Prljavo kazalište. U ponoć će biti vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada Pule, a do sitnih jutarnjih sati sve će prisutne zabavljati Night Express.
Ni prvog dana Nove godine neće nedostajati glazbe; Vesna Ivanović Ocvirk u Hotel Park Plaza Histria izvesti će novogodišnji concertino “Joy to the World” a u Hotel Puli uvečer će nastupati Pula Jazz Band.

Foto galerija na linku;

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1389700574475354

 

Pin It on Pinterest