ŽK Pula poziva na novu besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga

 

Google je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom, u sklopu projekta „Digitalna garaža“, pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogao maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta.

Nakon uspješno održanih edukacija u protekloj godini, pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore nastavlja se organiziranje radionica koje su namijenjene malim i srednjim tvrtkama i poduzetnicima koji žele osnažiti svoje digitalne vještine i povećati korištenje digitalnih alata.

Upravo iz tog razloga, u organizaciju ovakvih radionica uključila se i HGK Županijska komora Pula kako bi tvrtkama pomogla u ubrzanju poslovnog rasta te u lakšem pristupu globalnom tržištu korištenjem digitalnih alata.Stoga će se u HGK ŽK Pula, u četvrtak, 25. siječnja 2017. u 10 sati održati radionica čiji naziv jest Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja.Cilj je radionice polaznicima pružiti praktična znanja i vještine kako bi što efikasnije iskoristili internet u svom poslovanju. Predavači su stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja

Broj sudionika je ograničen, te je potrebna prethodna prijava u HGK ŽK Pula.

Podsjetimo da su radionice koje su protekle godine održane u HGK ŽK Pula okupile velik broj zainteresiranih poduzetnika i sudionika koji svjedoče o značajnoj potrebi za razvojem digitalnih kompetencija.

Pin It on Pinterest