Istarski Festival Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli 27. i 28. siječnja

 

U subotu i nedjelju, 27. i 28. siječnja, u Puli će se održati 18. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja. Festival Vjenčanja smješten je u prostoru Doma branitelja te će biti, uz slobodan ulaz, dostupan posjetiteljima u subotu od 12 do 20 sati te u nedjelju od 11 do 19 sati.

 TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. Festival okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče velik broj posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge degustacije, prezentacije i radionice.

Program otvorenja započet će u subotu u 12 sati modnom revijom vjenčanica te se nastaviti kroz degustaciju Vina Benazić. U subotu je na programu i zanimljivo druženje s Ivanom Grabar. Ivana Grabar omiljena je riječka kolumnistica i autorica dvije knjige. Brutalno, iskreno i “u sridu” piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prijevarama, ljubavi i životu. Iskreno i duhovito, ova 46-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima. Concettino će kroz programe i prezentacije nuditi najnovije proizvode za sve sladokusce. Uz bogat subotnji program i u nedjelju posjetitelje očekuju noviteti iz svijeta vjenčanja kroz modne revije i prezentacije Salona vjenčanica Biba, foto performanse Foto Festivala te brojne druge zanimljive sadržaje.

Cijeli program TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja pogledajte u nastavku:

  1. 1., SUBOTA

12.00 SVEČANO OTVORENJE i modna revija

13.00 FLORAMI STUDIO radionica izrade cvjetnih aranžmana

14.00 IVANA GRABAR/PINK PEN autorica i kolumnistica

Druženje s autoricom na temu “Život u dvoje”

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

16.00 PLESNE PODUKE ZA MLADENCE

Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie

17.30 MODNA REVIJA

vjenčanice/večernje haljine/Performance by Foto Festival Wedding photography

20.00 ZATVARANJE FESTIVALA

  1. 1., NEDJELJA

11.00 OTVARANJE FESTIVALA

13.00 MODNA REVIJA

14.00 MEDULINART radionica izrade svadbenih rekvizita

15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti

16.00 PLESNE PODUKE ZA MLADENCE

Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie

17.00 MODNA REVIJA

vjenčanice/večernje haljine/Performance by Foto Festival Wedding photography

19.00 ZATVARANJE FESTIVALA

Pin It on Pinterest