Početak emitiranja Medulin FM-a

 

U vijećnici Općine Medulin načelnik Goran Buić sa suradnicima, Majom Bizjak, predsjednicom uprave te Dianom Kiršić Rosanda, članicom uprave, predstavio novu komunalnu tvrtku Medulinska rivijera, u čijem je vlasništvu i nova radio stanica Medulin FM. Na frekvenciji 95.00 MHz radio će emitirati 24 sata dnevno, a s emitiranjem je započeo 1. veljače u 10.00 sati. Slušateljima se, u tom za općinu povijesnom trenutku, obratio Marko Percan, a u program se odmah potom uživo iz vijećnice telefonom javila Jelena Vitasović.

Medulin Rivijera u svom će portfelju, osim radija, imati i ulogu i misiju informiranja, educiranja i povezivanja lokalne zajednice Puljštine, Medulin rivijere i južne Istre, a također će producirati i proizvoditi audio, digitalni i tiskani sadržaj, savjetovati tvrtke na tržištu , kao i komunalne tvrtke te sve zainteresirane poslovne subjekte. Također, tijekom čitave godine organizirati će koncerte i manifestacije svih društveno-gospodarskih profila te upravljati oglašavanjem na javnim površinama Općine Medulin te upravljati njezinim sportskim terenima i dvoranama.

Slogan je MedulinFM-a „Na valovima pozitive“, a taj će program producirati i proizvoditi ekipa u sastavu: Jelena Vitasović, Marko Percan, Nina Žufić, Darko Privrat i Kristijan Siladić. Svaki je od njih
educiran na način da samostalno, tehnički, voditeljski, novinarski i urednički proizvodi radijski program, u neprestanoj komunikaciji sa slušateljima i lokalnom zajednicom.

Medulin FM će za dva mjeseca krenuti s emitiranjem sa medulinske place iz novog staklenog studija, gdje će, u komunikaciji s građanima i gostima ove najturističkije općine u Hrvatskoj, postati
sastavni i nezaobilazni dio života Općine Medulin.

Pin It on Pinterest