Ženska večer uz dobru knjigu: Važnost društvenih mreža danas

 

Na Ženskoj večeri uz dobru knjigu, koju organiziraju Gradska knjižnica i čitaonica s udrugom Aktivna, u četvrtak, 1. ožujka 2018. o društvenim mrežama i njihovom korištenju predavanje će održati PR i marketinška stručnjakinja Morena Milevoj. Druženje počinje u Središnjoj knjižnici u 18 sati.

Morena Milevoj, PR i marketinška stručnjakinja, ima bogato iskustvo rada u turističkim kompanijama i institucijama kao što su JUNP Brijuni, Atlas, THR Barcelona, Adriatica.net, Istra Inspirit – IRTA d.o.o. Osnivačica je Brendaonice, interaktivne radionice koja podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama, te modnog i lifestyle bloga My Fashion & Other Stuff.

Imate li profil na Facebooku? Linkedinu? Instagramu? Imate li Youtube kanal? Koristite li Viber?
Snapchat? …. Komunicirate li društvenim mrežama sa svojim prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima, susjedima, djecom?

Koliko je važno danas biti ili ne biti vidljiv na društvenim mrežama? Služe li nam one za posao ili ih koristimo samo u privatne svrhe?
Znate li da se vidi sve što likeate? Koju poruku šaljete kada nešto dijelite ili komentirate? Kakav trag ostavljate zauvijek u digitalnom svijetu? A kakav dojam ostavljate svime time što činite na društvenim mrežama?

A kakav dojam ostavljate ako uopće niste na društvenim mrežama?

Morena Milevoj je pokrenula i Brendaonice, interaktivne radionice kojima podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama.

Ovo je odlična prilika za saznati sve što vas zanima vezano za život na društvenim mrežama, odnosno uz društvene mreže i da razmislite na koji ih način želite koristiti.

Ulaz je slobodan.

Pin It on Pinterest