Inspire Me konferencija još veća i jača stiže u Pulu

 

Nakon pet konferencija u kojima je sudjelovalo 2.050 sudionika i 129 predavača, u Puli počinje nova sezona Inspire Me konferencije.

Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.
Konferencija u Puli imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50 ak kompanija i poduzetnika.

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj. Šuška se o brojnim poznatim imenima koji će sudjelovati na pulskom izdanju konferencije. Organizatori su dosad najavili slijedeće govornike i predavače: Alis  Marić, pokretačicu Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Marijana Palić , direktora marketinga vodeće regionalne škole Cotrugli Business School, Marka Lončara, jednog od naših najpoznatijih fitness trenera Morenu Milevoj, pokretačicu Brendaonice, Dejana Nemčića, poznatog humanitarca i pokretača međunarodnih projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Marijanu Dabo Percan, vlasnicu Tijara modne agencije, Mark Bolković , pokretača Visualia festivala.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane.

Inspire Me je jedinstvena konferencija u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, umjetnici, sportaši, novinari, znanstvenici…) sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

 

 

Konferencija pruža mogućnost za učenje, usavršavanje, povezivanje s uspješnim pojedincima i poslodavcima i realizaciju ideja. Na jednom mjestu konferencija okuplja studente, poduzetnike, profesionalce iz različitih područja te sve zainteresirane za teme razvoja karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

Glavni program sastoji se od uspješnih priča pojedinaca s ciljem motivacije sudionika na promjene, proaktivniju ulogu u društvu, učenje, osobni i profesionalni razvoj.

Paralelno s glavnim programom održavaju se specijalizirane radionice za manje grupe koje vode profesionalci iz različitih područja. Samo neki od govornika i predavača koji su sudjelovali u dosadašnjih 5 konferencija jesu Lada Tedeschi
Fiorio, Boris Žgomba, Miroslav Ćiro Blažević, Iva Šulentić, Ingrid Divković, Alis Marić, Peter Hopwood, Hana Hadžiavdagić…

Više informacija o konferenciji možete pratiti na web stranicama   https://www.inspiremekonferencija.com te facebook stranicama.

Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 08.03. a dostupne su preko linka;  https://www.entrio.hr/event/inspire-me-konferencija-pula-4967

Pin It on Pinterest