Predavanje “Fizičkom aktivnošću do osobnog razvoja” u Središnjoj knjižnici

 

Osnivačica online fitness programa #BetterMeHrvatska Olga Soshnikova, dr. med., u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. u Središnjoj knjižnici održat će predavanje na temu kako uz pomoću fizičke aktivnosti doći do osobnog razvoja.

Predavanje o programu koji je u 7 sezona okupio više od 500 sudionika iz cijele Hrvatske počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan.

Uz predavačicu, predavanju će prisustvovati i sudionici ovog programa s kojima možete razmijeniti iskustva vezana program, ali i njihov osobni razvoj.

Često zaboravljamo da bez fizičke aktivnosti ne možemo postići naše ciljeve jer ona ima velik utjecaj na naše mentalno zdravlje, a svima je poznata izreka da se u zdravom tijelu nalazi zdrav duh.

Naše tijelo i naš um međusobno su povezani te stanje našeg tijela utječe na um. Jednostavnim svakodnevnim fizičkim aktivnostima ne postižemo samo bolji izgled, san i pokretljivost, već uvelike utječemo na stanje svog uma i svijesti, držimo svoji mozak budnim i koristimo naš puni potencijal.

Ako u naš organizam unosimo lošu hranu i ako nismo dovoljno aktivni, naše raspoloženje pada te se susrećemo s nedostatkom energije, lošim spavanjem, čime sabotiramo našu produktivnost i naš osobni razvoj.

Osim što fizička aktivnost poboljšava naše zdravlje i štiti nas od bolesti, istovremeno nam daje ogromnu količinu energije koju možemo uložiti u naš osobni razvoj.

Uključivanjem svakodnevne fizičke aktivnosti u naš raspored mijenjamo sebe i u svoj život privlačimo pozitivne stvari – upravo zato jer zračimo pozitivom.

Pin It on Pinterest