Svečano otvorena nova poslovna zgrada najveće putničke agencije u Hrvatskoj

 

Prigodnim programom sinoć je i službeno otvorena nova, moderna poslovna zgrada  pulske putničke agencije Uniline, a svečanosti otvaranja prisustvovao je i pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je Upravi društva i svim zaposlenicima zaželio mnogo poslovnih uspjeha u novih prostorima.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što je upravo turistička agencija Uniline iz Pule danas vodeća agencija u Hrvatskoj. Uspjeh nije stigao preko noći već je rezultat vizije, entuzijazma i rada svih zaposlenika tvrtke. Uniline je danas sinonim kvalitete u pružanju turističkih usluga i značajan je generator turističkog prometa u našoj regiji, ali i šire.  Grad Pula je grad partner i  činimo sve kako bi našim poduzetnicima pomogli i olakšali poslovanje te stvorili pozitivnu poduzetničku klimu. Usporedno rušimo turističke rekorde, a s preko tisuću manifestacija godišnje i svojim bogatim povijesno-kulturnim naslijeđem, Pula danas privlači sve više gostiju. Siguran sam kako ćemo i u godinama koje su pred nama nastaviti zajednički raditi na razvoju kvalitete turističke ponude“, istaknuo je prilikom otvaranja pulski gradonačelnik Boris Miletić.

 

 

Čestitke su uputili i istarski župan Valter Flego te ministar turizma Gari Capelli.

Brojnim okupljenim uzvanicima obratili su se i predsjednik Uprave Boris Žgomba te zamjenik predsjednika Uprave i suvlasnik Unilinea d.o.o. Sajto Salković koji su naglasili kako su iznimno ponosni na to što je kompanija u 22 godina svog postojanja kontinuirano rasla te uspješno poslovala, a danas je i među sto najuspješnijih hrvatskih tvrtki.

Nova poslovna zgrada s prizemljem se prostire na ukupno tri etaže od gotovo 3.000 kvadrata bruto površine te velikim parkiralištem.

Na jednom mjestu objedinjeni su svi djelatnici iz pulskih ureda, a u sklopu nove zgrade smještena i turistička poslovnica te poslovnica Europcar rent-a-cara.

Kompletnu foto galeriju možete pogledati na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1461277187317692

 

 

 

Pin It on Pinterest