Krenule prijave za pulsku Gitarijadu

 

Do 20. travnja traju prijave za ovogodišnju, osmu po redu, pulsku Gitarijadu, a više o svemu na današnjoj konferenciji za novinare rekli su predsjednica pulske podružnice Hrvatske glazbene unije Nataša Petrić Tasha i vlasnik Rock Caffea Pula Mirko Mocko.

– Na Gitarijadi mogu sudjelovati demo bendovi s područja Istarske i Primorsko goranske županije, svih glazbenih pravaca osim zabavne i narodne glazbe.

Također, mogu sudjelovati bendovi koji nemaju nosač zvuka u službenoj prodaji u distribuciji u Hrvatskoj pod okriljem diskografske kuće.

Prijava, koju valja nasloviti “Za Gitarijadu” se može poslati mailom na hgu.pula@hgu.hr ili donijeti osobno u kuverti u Rock Caffe u Puli (Scalierova  ulica).

Prijava treba sadržavati biografiju benda, dvije fotografije te dvije demo snimke koje mogu biti snimljene i mobitelom, a uz to obavezno i kontakt, rekla je Nataša Petrić Tasha.

Gitarijada se održava na Portarati 5. svibnja u 19 sati, u sklopu proslave Dana Grada Pule, a uz natjecatelje nastupit će i gosti, među kojima i prošlogodišnji pobjednici The Bills.

Pobjednika Gitarijade očekuje nagrada – snimanje u studiju, te produkciju koju će raditi Marijan Jelenić i Perica Šuran iz studija Partyzan,

zatim video za što će se pobrinuti NO produkcija iz Pule – Mateo Ostović i Mladen Đaković, jedan koncert u organizaciji Hrvatske glazbene unije i Rock Caffea, kao i medijsku promociju.

Također, pobjednicima će biti uručena i plaketa.

Video najavu sa pressice možete poslušati u prilogu;

Pin It on Pinterest