25. izložba hrane i pića Histria 2018. ove godine u centru Pule

 

U prostorijama pulske Komunalne palače održana je danas konferencija za novinare na kojoj je predstavljena ovogodišnja 25. po redu prodajna izložba hrane i piće Histria 2018. koja će se po prvi put održati na pulskim Giardinima te na Trgu Portarata.

„Drago mi je da je ova iznimna manifestacija stigla do svog 25. izdanja te što će naši najvrijedniji proizvođači i obrtnici ponovno imati priliku izložiti i pokazati ono najbolje što nude. Manifestacija je to koja pored gospodarskog ima i šire značenje jer obogaćuje našu ukupnu ponudu. Svi izloženi proizvodi odlikuju se kvalitetom i originalnošću, a manifestacije takvog tipa Grad Pula će uvijek spremno podržati“, kazao je zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek zahvalivši organizatoru Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Pula.  

Predsjednica HGK, Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić otkrila je kako će se 25.  manifestacija Histria 2018. održati od 29. do 31. ožujka, a svoje će proizvode izlagači ponuditi u 20-ak kućica u samom centru Pule.    

„U suradnji s Gradom Pula uspjeli smo malim proizvođačima koji imaju zaista kvalitetan, originalan proizvod, omogućiti bliski kontakt s potrošačima i upravo je to koncepcija kojom se vodimo od prvog dana. Ove godine pored nove lokacije za koju vjerujem da je iznimno atraktivna, imamo ukupno 17 novih proizvoda. Imamo i dio izlagača koji su sa nama od prvog dana, ne samo iz Istre nego i iz drugih dijelova Hrvatske, a jedna od njih je i Brionka koja će predstaviti svoje nove zdrave kolače“, kazala je Jaklin Majetić.

Posebni izlagači na izložbi Histria 2018. bit će Turistička zajednica središnje Istre, Turistička zajednica Općine Ližnjan te putujući Festival istarskih proizvoda.

Otvaranje 25. izložbe hrane i pića Histria 2018. održat će se u četvrtak 29. ožujka s početkom u 11,00 sati.

Pin It on Pinterest