U Vodnjanu održana akcija ” Jedan školski sat za knjižnicu”

 

Danas je u Vodnjanu održana akcija „Jedan školski sat za knjižnicu“ povodom preseljenja gradske knjižnice u novouređene prostorije.

Preko 400 vodnjanskih mališana Dječjeg vrtića – Scuoladell’infanzia „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano, Dječjeg vrtića „Zvončica-Trilli“, Osnovne škole Vodnjan – Scuolaelementare Dignano u pratnji odgajateljica i učitelja te djelatnika Gradske knjižnice i čitaonice Pula sudjelovalo je u „dječjem lancu“ na način da su iz ruke u ruku jedan drugome dodavali dječje knjige te iste na taj način premjestili u nove prostorije knjižnice.

 

Tom akcijom završeno je preseljenje Knjižnice iz starog prostora u prizemlju zgrade gradske uprave na Narodnom trgu do novouređenih prostorija u Trgovačkoj ulici broj 23.

Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano g. Klaudio Vitasović i ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula gđa. Nela Načinović zahvalili su djeci na doprinosu i pozvali su sve građane na svečano otvorenje novouređene Knjižnice koje će se održati povodom svjetskog Dana knjige 23. travnja u 18:00 sati.

 

Pin It on Pinterest