BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ EKIPNI PRVACI HRVATSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM

 

‘ISTRIJANI’ DVA ZLATA, BRONCA I PRIJELAZNI EKIPNI PEHAR PRVAKA HRVATSKE

Boćari/ice našeg Kluba, vratili su se danas sa upravo odigranog otvorenog Ekipnog prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje je održano u Zagrebu sa međunarodnim sudjelovanjem, u subotu 21. travnja 2018. godine.
Po peti puta, Zlato u paru bez ijedne izgubljene utakmice u kategoriji BC4, osvojili su članica našeg Kluba Melisa Osmanović i član Davor Komar. Komaru je to ujedno i 17 ukupna titula prvaka Hrvatske, a Melisi peta ukupna.

Zlato za ‘ISTRIJANU’, također bez ijedne izgubljene utakmice u Istru je donijela tročlana ekipa našeg Kluba u kategoriji BC1/BC2 u sastavu Milorad Kružić, Darko Frančišković i Dora Bašić.
Broncu za ‘ISTRIJANU’ u kategoriji BC3 osvojili su članica i član Kluba, Samanta Lukšić i Draško Bartolić.

Na natjecanju smo se natjecali i sa još jednom tročlanom ekipom u BC1/BC2 kategoriji u sastavu Zoran Peruško, Denis Jakus i Luka Wagner, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto u ukupnom poretku. Da se naše dvije ekipe nisu susrele u polufinalu jedni protiv drugih, vjerojatno bi kući donijeli i još jednu dodatnu medalju.

Zahvaljujući osvojenim medaljama i bodovnim zbrajanjem istih, osvojili smo i prijelazni pehar Ekipnog prvaka Hrvatske, koji je po drugi puta došao u naš Klub/Istarsku županiju.
Podsjećamo da se ‘kod nas’ nalazi i prijelazni pehar KUP-a Hrvatske pojedinačno, kojega ćemo kao Klub braniti 02. lipnja 2018. godine u Velikoj Gorici.

Iskreno zahvaljujemo Gradu Pula, Sportskoj zajednici Grada Pule, Sportskoj zajednici Istarske županije i Društvu distrofičara Istre, na bezrezervnoj pomoći i potpori, za pripreme i sudjelovanje na ovom Ekipnom prvenstvu.

BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’

Pin It on Pinterest