Ženska večer uz dobru knjigu

 

Razmišljate li nekada koliko ste sami sebi neprijatelj? Koliko imate povjerenja u sebe i svoje mogućnosti? Taman krenemo, otvori nam se neka mogućnost, a mi zeznemo. Ne napravimo što je potrebno, ne odemo, ne nazovemo, ne kažemo… već imamo milijun razloga i opravdanja zašto nismo.
Koliko sami sebe samosabotiramo i zašto? Bojimo li se uspjeha? Smijemo li uopće uspjeti u našim namjerama? Koliko nas koštaju pomaci koje želimo napraviti i jesu li uopće vrijedni našeg pomaka? A strahove da i ne spominjemo, tada se bojimo svega, što ako… što kada?
Možda su na ovu temu ipak bolja pitanja koliko sami sebe poštujemo i cijenimo, koliko smo sami sebe svjesni? Vjerujemo li sebi?

O ovoj zanimljivoj temi razgovarat ćemo s psihologinjom Irenom Krajcar Kokalj, psihoterapeutkinjom Obiteljskog centra Istarske županije na Ženskoj večeri uz dobru knjigu u četvrtak, 26. travnja 2018. od 18 sati

u Središnjoj knjižnici (Kandlerova 39).

Ovomjesečna gošća je vrlo pozitivna i vedra osoba, s puno iskustva u realitetnoj terapiji, ima dugogodišnje iskustvo rada s obiteljima, ženama, djecom i zasigurno će joj ono pomoći da nam na najbolji mogući način objasni ovu temu. I znat će nas potaknuti da više poštujemo i cijenimo sebe, a manje se samosabotiramo.

Ženske večeri uz dobru knjigu organiziramo zajedno s Udrugom Aktivna, a održavaju se posljednjeg četvrtka u mjesecu od 18 sati..

Pin It on Pinterest