Grad Pula objavio poziv za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

 

Grad Pula i u 2018. godini nastavlja s provođenjem programa stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa.

U četvrtak, 26. travnja, objavljen je Javni poziv za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za 3 osobe: savjetnik za međunarodne projekte u Uredu Grada, savjetnik za održavanje komunalne infrastrukture  u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu te savjetnik za socijalnu skrb u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti.

“Mladima se na taj način omogućuje stjecanje neophodnog radnog staža od godine dana te pristup stručnom i državnom ispitu, ne bi li ostvarili preduvjete kako bi mogli dalje konkurirati na natječajima za zapošljavanje” istaknuo je Aleksandar Matić pročelnik Ureda Grada.

Do sada je kroz program jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja, od početka njegove primjene u Gradu Puli, prošlo više od 100 visokoobrazovnih mladih ljudi. 

Tekst Javnog poziva i sve dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama Grada Pule (www.pula.hr) pod sekcijom natječaji i nadmetanja te na oglasnoj ploči i web-stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Pin It on Pinterest