Najava humanitarnog događaja “Todor stand up show & The best of Pula pjeva”

 

U Komunalnoj palači održana je danas konferencija za novinare povodom održavanja humanitarnog događaja pod nazivom “Todor stand up show & The best of Pula pjeva” koji će se održati u subotu, 12. svibnja 2018. godine u 20 sati u INK-u.

Pomoćnica pročelnika UO za društvene djelatnosti Irena Peruško pojasnila je ukratko tijek organizacije ovog događaja te izrasila spremnost da Grad Pula nastavi sa sustavnim pomaganjem onim građanima kojima je pomoć najpotrebnija. “Iskoristila biH ovu priliku da pozovem sve građane da nam se pridruže i uz puno dobre zabave učine i dobro dijelo”. Za sve ove koji neće moći prisustvovati događaju pripremili smo prijenos preko live streama na www.istralive.com te putem službene Facebook stranice Dječjeg pjevačkog festivala Pula pjeva.”- kazala je pomoćnica pročelnika Peruško.

Predsjednica Društva multiple skleroze Istarske županije Snježana Raić zahvalila se Gradu Puli na dugogodišnjoj potpori i pomoći pri organiziranju ovog i sličnih događaja te je poručila kako se sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica doniraju Društvu multiple skleroze Istarske županije za nabavu pomagala/dizalica za oboljele.”

Na konferenciji su sudjelovali i Mirko Mocko iz Rock Caffea koji je ujedno i suorganizator događaja te izvođač Zoran Todorović.

Pin It on Pinterest