Paul O’Grady predstavlja novu knjigu „Moj brod je Hrvatska“

 

Paul O’Gradytata iz Irske, predstavit će svoju novu knjigu Moj brod je Hrvatska u četvrtak, 3. svibnja 2018. u dvorani Središnje knjižnice.

Program počinje u 18 sati i organiziran je u povodu ovogodišnjeg obilježavanja Dana grada Pule.

Paul O’Grady rođen je u Dublinu, a u u Hrvatsku je doselio 2002. Izvorni je govornik engleskog jezika te govori i hrvatski jezik (posjeduje dvojno državljanstvo).  Autor je knjige Ja tata iz Irske, u izdanju Algoritma 2012., organizator festivala St. Patrick’s Day – Zagreb, Istra-Irska Festival Fažana, Bloomsday / James Joyce Festival – Pula i osnivač Dječje udruge hrabrost – nevladine udruge za mlade s posebnim potrebama. Radio je na brojnim projektima sinkroniziranja u komercijalne svrhe, uključujući uspješnu ponudu spota za svjetsko prvenstvo u rukometu u Hrvatskoj 2009.

Moj brod je Hrvatska je podsjetnik na sve ono što smo zaboravili i zaboravljamo, na sve ono što uopće ne primjećujemo. Ova je knjiga putokaz svima nama da uhvatimo povoljan vjetar i razvijemo jedra te osvijestimo da je pokrivač koji imamo najtopliji pokrivač. Bojana Meandžija, književnica

Pin It on Pinterest