U Vodnjanu održan 17. Olimpijski festival dječjih vrtića

 

Danas, 09. svibnja 2018. godine na nogometnom igralištu u Vodnjanu održan je 17. Olimpijski festival dječjih vrtića pod pokroviteljstvom Hrvatskog Olimpijskog Odbora i Grada Vodnjan-Dignano.

Natjecanje u organizaciji Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuoledell’ infanzia Petar Pan Dignano i Sportske zajednice Grada Vodnjana okupilo je 180 djevojčica i dječaka iz sedam vrtića iz Vodnjana, Galižane, Peroja, Marčane, Štinjana, Svetvinčenta i Valbandona.

Službeni program počeo je prigodnim mimohodom ekipa i podizanjem olimpijske zastave dok je Daniela Vitasović-Uršić, ravnateljica Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan, u ime organizatora, pozdravila sve prisutne i zaželila djeci dobar provod uz sportsko druženje.

„Zahvaljujem se organizatorima ovogodišnje Olimpijade, Dječjim vrtićima Petar Pan i Sportskoj zajednici Grada Vodnjana, te svim roditeljima, odgojiteljicama, volonterima i sucima koji su doprinijeli u održavanju ove za naš Grad predivne manifestacije, a vama draga djeco želim ugodan boravak u Vodnjanu i nezaboravne prijateljske i sportske doživljaje koji će vas još dugo sjećati na ovaj prelijepi sportski dan“ naglasio je Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović u svome govoru te je službeno otvorio 17. Olimpijski festival dječjih vrtića.

Djeca su se nadmetala u malom nogometu, trčanju na 50 metara, štafeti četiri puta 25 metara, bacanju loptice u dalj i skoku u dalj, a ukupna pobjeda pripala je domaćinima „Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan-Scuoledell’ infanzia Petar Pan Dignano“.

 

Pin It on Pinterest