Objavljen red plovidbe Dimensions party brodova

 

Dimensions festival ovog se kolovoza vraća na kultnu tvrđavu Punta Christo, a za sedmo izdanje festivala, od 30. kolovoza do 2. rujna 2018.organizatori pripremaju sedam pozornica s preko 200 svjetskih glazbenika, koji predstavljaju niz glazbenih pravaca, od jazza do techna.

Posebnost festivala su i party brodovi, koji će svakodnevno isplovljavati iz festivalske luke podno tvrđave, i otisnuti se na glazbeno putovanje pulskom zaljevom i oko brijunskog akvatorija.

Preko 20 brodova krenut će na pučinu u pet dana festivala, a među kapetanima se nalaze velikani scene elektroničke glazbe kao što su Peggy Gou, Mala, Helena Hauff, Josey Rebelle, DJ Stingray, Craig Richards i Billy Nasty.

Prodaja ulaznica za brodove kreće u četvrtak, 17 svibnja., a mogu je kupiti svi vlasnici festivalske ulaznice na sljedećem linku, gdje se može naći i detaljan raspored brodova.

Dimensions flota isplovljava u četvrtak, prvi dan festivala, a prvi brod kreće već u podne i pol kada će se za kormilom naći Tribe Records, te njihovi članovi Saoirse, Alex T, Mike BC, Courtesy, za njima kreće Stamp The Wax brod s Marcellus Pittmanom, Oyvind Morkenom, Aaron L-om i Rosie Amom. Na popodnevnu plovidbu kreće Journey of Sound s WLC b2b Felix Claus i Thang b2b Lebawski, a u zalazak sunca plovimo na Dimensions Soundsystem brodu s gostima Avalon Emerson i Josey Rebelle. Prvi dan će dobrano “zakucati” techno dama Helena Hauff i Kancheli.

Regata u petak kreće s londonskim klupskim zvucima uz Pickle Factory i Marka Flasha (Underground Resistance), Detroit In Effect, Hamish & Tobyja. Promoteri iz Liverpoola Abandon Silence na brod su pozvali aktualnu Peggy Gou, Andrew Hilla i Heels and SoulsFlux i Patternsudružuju snage na palubi uz eklektičnu kombinaciju gostiju koja uključuje rRoxymore, Jon K, Charles Green, Wallauer i Reuben. Na noćnu vožnu vode nas pariška Dure Vie ekipa: Skee Mask, Mezigue i Maxye.

Prognoza za subotu je disco groznica i glazba za dobar osjećaj na brodu s Red Gregom, Cosmic Slopom i J.A.W. FamilyjemFuse i We Bring You udružuju snage na house brodu na kojem će ugostiti San Sodu i Red D-a. S Eglo Records ekipom jedrimo kroz funk, soul, jazz, hiphop zvukove do zalaska sunca uz Alexa Nuta, Fatimu, Stevea Spaceka i Shy OneThe Move magazin se vraća na Dimensions s posadom koja uključuje Children of Zeus, Darkhouse Family i Raha. Zvukove iz cijelog svijeta na brodu Total Refreshment Centra donose Hugo Mendez (Sofrito), Born Cheating (Tiffs Joints) i Lexus Blondin (TRC).

Na posljednji dan 7. Dimensions festivala, u nedjelju, 2. rujna, isplovit će čak šest brodova. Prvi na redu su voljena Hessle Audio ekipa koja spaja jungle, techno, grime i garage, a na listi su Ben UFO, Pangaea, Pearson Sound i Batu. Legendarni londonski dućan ploča Phonica Records na moru će obilježiti 15 godina postojanja uz Palms Trax, Nicka Williamsa i Danielle. Velikani electra DJ Stingray i Anastasia Kristensen gostuju na Make Me brodu. dBridge, Skeptical i Fixate, zajedno s MC pojačanjem SP:MC i MC GQ zaljuljat će brod s drum’n’bassom i jungleom. Electrixdovode synth gurua London Modular Alliance i legendu Billy Nastyjaplus gosta iznenađenja. Na moru nas očekuje epski završetak festivalske “đite” uz zalazak sunca i jedinstvenog Craiga Richardsa na brodu Butter Side Up ekipe iz Leedsa.

Ulaznice za koncert otvorenja 7. Dimensions festivala uz Kraftwerk 3D, Nilsa Frahma, Moodymanna i druge u pulskoj Areni poveznice, te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Regionalne festivalske ulaznice koje vrijede za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Puna Christo (ne uključujući koncert otvorenja) mogu se pronaći ovdje, te putem Entrio sistema i na Entrio prodajnim mjestima.

Sve informacje o Dimension festivalu na:

www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

Video najavu možete pogledati ovdje:

https://drive.google.com/file/d/1O-NUeHTdpsExU59-Vz-q6Eaxll2NWIut/view

Pin It on Pinterest