Košarkaškom klubu „Oliva“ Vodnjan-Dignano 1. mjesto u završnici turnira u minibasketu

 

U zajedničkoj organizaciji Košarkaškog saveza Istarske županije i Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan-Dignano, u subotu, 19.05.2018. godine, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, održan je završni košarkaški turnir u minibasketu za jače skupine, na kojem su osim domaćina Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan – Dignano sudjelovale i ekipe Košarkaškog kluba „Pazin“, Košarkaškog kluba „Stoja“ te Košarkaškog kluba “Pula 1981“.

Ekipe su se natjecale u kategoriji djece rođene 2007. godine i mlađe.

Nakon odigranih utakmica u kojima se moglo vidjeti vješte mlade košarkaše u veoma zanimljivim košarkaškim akcijama prvo mjesto osvojila je mlada ekipa domaćina, Košarkaškog kluba „Oliva“ iz Vodnjana – Dignano koja je u finalnoj utakmici slavila protiv ekipe Košarkaškog kluba „Pazin“, drugoplasirane momčadi na turniru.

Treće mjesto osvojila je ekipa Košarkaškog kluba „Pula 1981“ dok je četvrto mjesto pripalo ekipi Košarkaškog kluba „Stoja“.

Po završetku turnira su Robert Fabijanić, tajnik Košarkaškog saveza Istarske županije i Moris Ivančić, predsjednik Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan – Dignano zahvalili svima na sudjelovanju te tom prigodom podijelili ekipama pehare kao i svim učesnicima medalje za sudjelovanje.

Pin It on Pinterest