Volonterska akcija – “Sportski dan za Udrugu Institut Pula”

 

U subotu, dana 26.5.2018. godine, od 15 do 19 sati, održat će se Sportski dan za Udrugu Institut, na prostoru igrališta i skate parka ispred Društvenog centra Karlo Rojc u Puli.

Organizatori su volonteri i volonterke Kluba mladih volontera/ki, koji djeluje pod Volonterskim centrom Istra te Udrugom ZUM.

Cilj događaja je promocija aktivnog načina života i zdravlja, na način da će se predstaviti i demonstrirati šest različitih treninga, odnosno rekreacija, u koje će se na licu mjesta moći uključiti i građani, a to su breakdance, capoeira, M-Body Motion, pound, Tai Chi -Chi Kung i yoga.

Uz to, predstavnici Udruge Institut Pula informirati će zainteresirane prisutne građane i građanke, dijeliti informativne i promotivne letke te predstaviti rad i aktivnosti svoje vrijedne udruge.

Također, događaju će prisustvovati i magistre nutricionizma Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, koje će, na info-štandu, informirati zainteresirane građane i građanke te dijeliti informativne materijale.

Akcija se održava u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira”, koja se, diljem cijele Hrvatske, održava već osmu godinu za redom, a ove godine će, u tjednu od 21. do 26. svibnja, okupiti više od 4000 volontera i volonterki diljem Hrvatske, u više od 280 volonterskih aktivnosti.

Za više informacija, posjetite događaj na web stranici manifestacije Hrvatska volontira (http://hrvatska.volontira.vcz.hr/events/event/1096) te događaj na Facebook stranici Volonterskog centra Istra (https://www.facebook.com/events/1880061375366894/)

Partneri: Udruga Institut Pula, Savjetovalište za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, Aerobic studio Pump ‘n’ Jump, Breakdance Studio AB Original, Capoeira Pula – Grupo Ginga Mar, Sportski centar Planet sport i Wushu klub Yuan Tong – Tai Chi Pula.

Donatori i sponzori: Grad Pula, Euroherc osiguranje d.d., GRANDI SOCI d.o.o., OPG Siljan, Pizzeria Tivoli, Skok Media d.o.o. i Turistička zajednica grada Pule.

Zavolontirajmo se zajedno u manifestaciji „Hrvatska volontira 2018.“! Volontiraj – biraj zajednicu u kakvoj želiš živjeti.

“Što je dobro za tebe, usrećit će i druge, a uz kolege, sreća je još veća!”

Pin It on Pinterest