U HGK – ŽK Pula započeo novi ciklus edukacije o poduzetničkom učenju

 

HGK – Županijska komora Pula u suradnji s Društvom psihologa Istre, započela je novi ciklus edukacije o poduzetničkom učenju pod nazivom Psihologija za gospodarstvenike.

U sklopu ciklusa održat će se tri edukacije koje su usmjerene na stjecanje vještina i znanja uz pomoć kojih poduzetnici mogu unaprijediti svoje poslovanje. Pritom HGK snosi troškove organiziranja edukacije za tvrtke-članice.

Proteklog tjedna član Društva psihologa Istre Goran Poropat, održao je radionicu o postavljanju i ostvarivanju ciljeva. Iako postavljanje i ostvarivanje ciljeva neminovno uključuje element rizika, definiranje specifičnih i konkretnih ciljeva pomaže u održavanju kontrole i smjera željene promjene, istaknuo je Poropat. Sudionici radionice upoznali su se s unutarnjim procesima koji se odvijaju pri postavljanju ciljeva te utjecaju vlastitih uvjerenja i blokada u njihovom ostvarivanju.

„Komora promovira cjeloživotno učenje organizirajući različite oblike edukacije, pa i u segmentu psihologije, koji iako je bitan, jest vrlo čest zanemaren“ ističe predsjednica HGK – ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić. U organiziranju ovakve edukacije krenulo se od činjenice da psihologija koja raspolaže primjenjivim znanjem utemeljenim u znanosti i praksi, može pomoći poduzetnicima da se lakše nose i s izazovima i s opterećenjima. Sljedeća radionica posvećena pregovaranju održat će se u lipnju.

( Foto – arhiva )

Pin It on Pinterest