OB Pula SIKD sveukupni pobjednik Sindikalnih sportskih susreta

Sindikalno sportski susreti zaposlenika u zdravstvu 2018. Održani su u T.N. Zatonu kod Zadra u razdoblju od 02.-06.06.2018.

Organizatori susreta su Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara koji su ujedno bili i organizatori sindikalne tribine na temu: „Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama“, „ Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja“ te „Novi zakon o zdravstvenoj zaštiti“.

Predavač je bila Anica Prašnjak predsjednica glavnog vijeća HSSMS-HT.

Sportski klub SIKD opće bolnice Pule i ove je godine uspješno nastupio braneći prošlogodišnju titulu sveukupnog pobjednika.

Na vrelom dalmatinskom suncu takmičilo se u pojedinačnim i ekipnim sportovima, te je na kraju sportski klub SIKD uspio u svojoj nakani i po šesti put osvojio naslov prvaka čime je najuspješnija bolnica Hrvatske.

Na igrama je učestvovalo cca 1000 zdravstvenih radnika iz cijele zemlje te je time održana tradicija druženja, upoznavanja i razmjena iskustava sa zdravstvenim djelatnicima iz cijele Hrvatske.

Samim time ostvaren je jedna od naših programskih aktivnosti za razvijanje sporta i rekreacije za naše članove.

U konačnom poretku OB Pula je prva s 174 boda ispred OB „Josip Benčević“ Slavonski brod 116 bodova te kao treća OB Dubrovnik s 107 bodova.

Pin It on Pinterest