Otvaranje Pulskog ljeta “Na ulicama i trgovima 2018.”

U nedjelju, 17.06.2018., s početkom u 20,00 sati održat će se otvorenje manifestacije „Na ulicama i trgovima“ na Forumu u Puli.

U programu učestvuju članice SAKUD-a: OKUD „Istra“, KUD „Uljanik“, KUD „Matko Brajša Rašan“, KUD-SAC „Lino Mariani“, Puhački orkestar grada Pule te Pulske mažoretkinje.

Manifestacija će trajati od 17. lipnja do 30. kolovoza 2018.godine.

Programi će se održavati na Forumu i Portarati te će se svaka od članica SAKUD-a predstaviti u zasebnom programu u sklopu manifestacije.

U sklopu manifestacije „Na ulicama i trgovima 2018.“ održati će se 23 programa: svečano otvaranje, 10 promenadnih koncerata, 3 folklorne večeri, 4 predstavljanja tradicijske baštine, 1 plesna večer, 14. susret mažoretkinja, te 3 Evergrin koncerta.

Programi su namijenjeni svim uzrastima te doprinose obogaćivanju ljetne ponude i stvaranju ugodne ljetne atmosfere u Gradu Puli.

Pokrovitelji programa su Grad Pula i TZ Pula. Organizator je SAKUD Pula, dok su suorganizatori KUD „Uljanik“, KUD „Matko Brajša Rašan“, KUD-SAC „Lino Mariani“, OKUD „Istra“, Puhački orkestar grada Pule te Pulske mažoretkinje.

Pin It on Pinterest