Pokrenuta izrada Odluke o javnim površinama namijenjenim izvođenju i kretanju kućnih ljubimaca te plaža na kojima je dozvoljen njihov boravak i kupanje

Na temelju Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanju javnih površina Grad Pula danas je pokrenuo izradu Odluke o javnim površinama koje su namijenjene izvođenju i kretanju kućnih ljubimaca te plaža na kojima je dozvoljen njihov boravak i kupanje.

Savjetovanje s javnošću o navedenom dokumentu otvoreno je do 14. srpnja 2018. godine te će tijekom trajanja javnog uvida, javnosti biti omogućen uvid u cjeloviti prijedlog navedene Odluke.  

U terminu trajanja javnog uvida, odnosno do 14. srpnja 2018. godine svi zainteresirani građani svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe mogu dostaviti:

·        poštanskom dostavom na adresu Grad Pula-Pola,  Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu,  Forum 2, 52100 Pula,

·        putem pisarnice Grada Pule,  Polanijev prolaz 2, s naznakom: „Pula Pet Plus

·        elektronskom poštom na adresu: PulaPetPlus@pula.hr

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitko napisani neće se razmatrati.

Prateće dokumente i dodatne informacije možete pronaći na web stranici Grada Pule www.pula.hru rubrici e-Konzultacije.

Pin It on Pinterest