Cave Romane Fight Night – 06. srpnja u Vinkuranu

Danas je u beach baru Paltana u Banjolama održana konferencija za medije na kojoj su Ana Žufić viša stručna suradnica Općine Medulin, Zelg Galešić iz Trojana Pula, i borci Andi Vrtačić, Moris Macuka i Danijel Bažant najavili borilački spektakl u kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu.

U petak 6. srpnja 2018. godine s početkom u 20 sati održati će se MMA i kickboxing event Cave Romane fight night u kamenolomu u Vinkuranu. Organizator događaja je KBK Trojan Istra, a za Fight card zadužen je Zelg Galešić koji je najavio borce iz Švicarske, Slovenije, Italije, Srbije, Brazila i Hrvatske.

Kao istarski borci nastupiti će Andi Vrtačić, Toni Mikelić, Daniel Bažant, Salahudin Šuke i Moris Macuka redom iz pulskog kluba Trojan.

Ulaznice je od danas moguće kupiti u sustavu Eventim do dana vaganja (05.07.2018.), a prodavati će se i na ulazu na dan eventa. Cijene karata su od 75,00 kn, 100,00 kn, 125,00 kn te 200,00 kn za VIP sjedala kojih je samo 75 komada u prodaji.

Ukupno je 1600 sjedećih mjesta, a organizatori poručuju da se ulaznice osiguraju na vrijeme obzirom na iznimno velik interes kako domaće tako i strane publike. Cijeli prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za uređenje edukativnog centra Monte Kope.

Zelg Galešić zahvalio se Općini Medulin i Javnoj ustanovi Kamenjak na potpori te najavio spektakl borbe, a borba večeri biti će između Andija Vrtačića iz Trojana Pula te Yvesa Wiedmera iz Švicarske. Zelg je naglasio da je ovo Andiju vjerojatno zadnja borba na području Hrvatske obzirom da uskoro odlaze u Ameriku gdje će nastaviti svoju karijeru te pozvao sve ljubitelje MMA i kickboxing priredbi da poprate ovu iznimnu večer.

Andijev protivnik vrlo je poznat u Švicarskoj, a iza sebe ima čak 18 borbi od čega samo 1 poraz. Kao lokalni borac iz Medulina boriti će se Moris Macuka u amaterskom MMA meču do 84 kg protiv Ilije Brkana iz Zagreba.

Viša stručna suradnica za mjesnu samoupravu i medije Općine Medulin Ana Žufić istaknula je da je Općina Medulin iznimno ponosna da se Fight night održava u takvom jedinstvenom ambijentu kao što je kamenolom u Vinkuranu, te naglasila da se ovime omogućuje da Cave Romane bude spektakularna pozornica ne samo za kulturne manifestacije i festivale već i za sportske priredbe.

Manifestacija je pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Javne ustanove Kamenjak.

FIGHT CARD:
1. K1 – 85 kg
Andi Vrtačić (Trojan) Vs. Yves Wiedmer (Švicarska)
2. MMA – 93 kg
Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb) Vs. Vasile Sevastianu (ITA)
3. K1 – 85 kg
Toni Mikelić (Trojan) Vs. Srđan Šućur (SRB)
4. MMA – 72 kg
Daniel Bažant (Trojan) Vs. Andrej Štefanac (UFK Novi Zagreb)
5. K1 – 66 kg
Andrej „AK 47“ Kedveš (BITZ Đakovo) Vs. Vukašin Stupar (SRB)
6. MMA – 84 kg
Igor Kuzmanović (SLO) Vs. TBA
7. K1 – 73 kg
Kristijan Nevistić (Leon gym Zagreb) Vs. Dragan Cimeša (SRB)
8. MMA – Semi Pro + 93 kg
Ivan Lukšić (UFK Novi Zagreb) Vs. Vitor Tadeu (BRA)
9. K1 Amaterski – 61 kg
Salahudin Šuke (Trojan) Vs. Luka Fajdetić (Dynamite Rijeka)
10. Amaterski MMA – 84 kg
Moris Macuka (Trojan) Vs. Ilija Brkan (UFK Novi Zagreb).

Vaganje boraca održati će se 5. srpnja 2018. godine.

 

Pin It on Pinterest