U vinkuranskom kamenolomu održan ovogodišnji modni događaj Look@me

U jedinstvenom ambijentu antičkog kamenoloma Cave Romana u Vinkuranu, 30. lipnja 2018. godine održao se 9. modni happening Look@me, pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Medulinske Rivijere d.o.o.

Svoje kolekcije, koje utjelovljuju suvremenu, neovisnu ženu, predstavili su istarski dizajneri Ivana Tomić, Stehlik by Anja Stehlik, Showroom Antonella, Mavia fashion, GB nakit, Ingrid Rojc Design, Anima M, Design by Sascha, L&L – Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna – Pula, iz Splita- BuBaBu te iz Zadra – 2RARE design – unikatan handmade nakit i modni dodaci.

Ovogodišnja manifestacija privukla je veliki broj posjetitelja koji su uživali u modnoj reviji nakon koje se druženje nastavilo dugo u noć uz glazbu dj-a. Impozantan i magični prostor antičkog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu, iz kojeg se vadio kamen za izgradnju pulske Arene, pokazao se kao izuzetan multifunkcionalan kulturni podij na otvorenom, koji odiše prirodnom elegancijom što će mamiti, ne samo domaće i strane goste, već i vrhunske umjetnike da u sasvim drugačijem okružju pokažu svoju kreativnost i talent.

Za frizure na eventu bile su zadužene cure iz Frizerskog salona Artistic, za šminku: Laura MakeUp, Klara MakeUp i Lash Studio Be A Diva, a za dekoracije Leona flowers&wedding.

Cijeli program vodili su Marko Mavija i Karla Vidović, a publiku je oduševila vokalistica Barbara Munjas.

 

Kompletne fotogalerije možete pogledati na linkovima:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1569938369784906

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1570068413105235

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1570200993091977

 

Pin It on Pinterest