Ivan Šarić oduševio brojnu publiku u Cave Romane

U predivnom ambijentu, Cave Romane, 09.07. nastupio je i poznati hrvatski stand up komičar Ivan Šarić.

Nakon uvodnih riješi kako mi Istriani znamo prodati i kamenolom, krenuo je sa svojim stand up nastupom, s kojim je puna dva sata nasmijavao publiku. U svom nastupu nije naravno zaobišao političare, vjere, majke, očeve, pa i naravno aktualno svjetsko prvenstvo.

Publika je fantastično prihvatila šalu i na svoj račun, jedino nismo sigurni kako bi Šarićev nastup prihvatio čovjek koji je nedavno nastupio u pulskom kaštelu.

Naime, riječ je o Gibonniju, koji nije ostao pošteđen Šarićevog britkog uma, a ono što je Šarić  sve ispričao o Gibonniju, mi jednostavno ne možemo prenijeti na „papir“, to se mora čuti i doživjeti. Upitali smo Šarića dali je Gibo ikada bio na njegovom nastupu, i dali je je čuo šta on priča o njemu. Ivan kaže da nije, ali da bi mu bilo iznimno drago da Gibo dođe i posluša nastup, te da se ne bi ustručavao ispričati sve ono šta je ispričao i publici u Cave Romane.

Pa eto Gibonni, pozivamo te na sljedeći nastup Ivana Šarića. Mi ćemo samo reći da pjesmu „Nek se dijete zove kao ja“ više nećemo slušati na isti način kao i do sada, možda je više uopće nećemo slušati, a i o šalovima imamo malo drukčije mišljenje.

Nakon vrhunski odrađenog nastupa, malo smo popričali sa Ivanom Šarićem, koji se zahvaljuje organizatorima što su ga pozvali da dođe u Vinkuran. Oduševljen je ambijentom i idejom da se kamenolom koristi kao pozornica, i ponosno je rekao: Za 20 godina ću moći reći: „Ljudi ja sam u kamenolomu nastupao!“ Naglasio je da će napokon ocu reći: Tata radio sam u kamenolomu, jer je tata vikao: uči Ivane, inače ćeš u kamenolomu raditi!

Nije radio u kamenolomu onako kao bi se na prvu pomislilo,ali je odradio vrhunski posao

Hvala Ivanu na dva sata smijeha, na odlično provedenoj večeri u kamenolomu Cave romane. Veselimo se sljedećem njegovom nastupu.

Kompletna fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1582600698518673

 

Pin It on Pinterest