Osumnjičen za pet teških krađa na području Pule

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio pet teških krađa.

Muškarca se sumnjiči da je 12. srpnja u popodnevnim satima, s parkirališta u Zadarskoj ulici u Puli, provalio u kamper vozilo Fiat, te otuđio prijenosno računalo, čime je oštetio 27-godišnjeg norveškog državljanina za nekoliko tisuća kuna.

Potom je 19. i 21. srpnja na parkiralištu u Ulici Sv. Petra u Puli provalio u dva kampera, iz kojih je otuđio navigacijski uređaj, novac i druge predmete, čime je oštetio 46-godišnju švicarsku i 22-godišnjeg danskog državljanina za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Labinskoj ulici u Puli, osumnjičeni je 14. srpnja provalio u kamper Fiat i otuđio prijenosno računalo, mobitel i druge predmete, čime je oštetio 56-godišnjeg švedskog državljanina za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Santoriovoj je ulici, 28. srpnja, na parkiralištu provalio u kamper Giottiline te otuđio torbu s novcem, čime je oštetio 61-godišnjeg nizozemskog državljanina za nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Pin It on Pinterest