PRVA VEČER P.S. PULE ISPUNILA SVA OČEKIVANJA – nastavak sa izvrsnim naslovima

U subotu, 4. kolovoza, otvoren je „Festival nakon Festivala“ – filmsko finale 65. Pule koji će do 10. kolovoza na Kaštelu zadovoljiti i najzahtjevnije filmofile.

Pred punim gledalištem, ravnateljica Gordana Restović, zahvalila je publici na vjernom praćenju i najavila izvrsni program i sljedećih dana koji se sastoji od najboljih suvremenih europskih filmova.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE

Utorak, 6. kolovoza je u znaku „Francuza“ i donosi urnebesnu komediju  „C’est la vie“, “, čiji su redatelji i scenaristi, Olivier Nakache & Éric Toledano, javnosti već poznati po nezaboravnim naslovima naslovima „Nedodirljivi“ (2011) i „Samba“ (2014.).

S britkim humorom, izvrsnom fotografijom i francuskim humorom, „C’est la vie“ donosi priču o Pierru koji želi da njegovo vjenčanje bude prvorazredan događaj u raskošnom dvorcu iz 18. stoljeća, a kako bi sve išlo prema planu, Pierre angažira iskusnog ugostitelja Maxa koji će dati sve od sebe da napravi zabavu za pamćenje.

U 23:40 program nastavlja napeti triler „Crna plima“  (r.  Eric Zoncka) o razočaranom policajcu koji istražuje nestanak tinejdžera koji radeći na slučaju, sve više počinje sumnjati na dječakova učitelja, koji se neobično angažirano želi uključiti u istragu.

Pin It on Pinterest