Zdravko Čolić raspjevao Pulu

Rasprodanom pulskom Arenom najavljen koncert Zdravka Čolića u Zagrebu!

Zdravko Čolić je digao Pulu na noge! Nakon šest godina na istome mjestu, dogodila se Čolićeva magija, a da je to bio dugo očekivani koncert, da ga se publika zaželjela, bilo je jasno već pogledom na prepunu Arenu. Čolićevi koncerti već su prepoznatljivi po njegovom maestralnom glasu, neiscrpnoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom. Odlična atmosfera, vrhunska organizacija, erupcija oduševljenja kada se Čolić pojavio na pozornici dočekan ovacijama.

„Dobra večer dragi prijatelji u predivnom i prekrasnom zdanju Pule, dobrodošli svi iz regije! Družit ćemo se večeras, ponovno nakon šest godina!“ pozdravio je Čolić prepunu pulsku Arenu u kojoj se okupila publika iz cijele regije. Već s prvim taktovima pjesme “Produži dalje”, publika je pjevala uglas, neumorno nastavila uz „Mjerkam te, mjerkam“, „Kad pogledaš me preko ramena“, „Čija je ono zvijezda“, „Mala“, „Jedna zima sa Kristinom“, „Tebe čuvam za kraj“ i tako sve do kraja koncerta, koji je zajedno s bisom trajao više od tri sata.

Baladama, starim i novim pjesmama, bezvremenskim hitovima, Čolić je svoju publiku poveo na putovanje kroz sve divne zajedničke godine. Na pozornici se Zdravku Čoliću u pjesmi „Loše vino“ pridružio dugogodišnji prijatelj i suradnik, Nikša Bratoš, a baletna grupa Milana Gromilića zanimljivim koreografijama dodatno je poticala publiku na ples.

Bio je ovo koncert za pamćenje, kojim je Čolić još jednom potvrdio status najveće regionalne zvijezde.

U okviru turneje „Ono malo sreće“, publika će imati priliku uživati u Čolićevim hitovima 20. listopada u Areni Zagreb, za kada je zakazan sljedeći susret.

Fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1651719514940124&__xts__%5B0%5D=68.ARCR_qi9ONehRXa1QTdwWQFn7PZDO79yjCtB1G1TiHHeI8CKe4AtWwHGTKMo0ljyw9E_2v20d88rZ7li6ggXP-PoQQ6wTFVcoKwNiI0npDL-caEyQwDXRIohrv6A1gzD6LAOP6rpg8Y0&__tn__=-UC-R

 

 

Pin It on Pinterest