Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva od 5. do 7. rujna organizira Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima u sklopu Projekta »SOS (socijaliziraj – osvijesti – samozaposli)«. Radionice su namijenjene svim udrugama čije je djelovanje usmjereno ka mladima u bilo kojem segmentu društvenog života i njihovim članovima i članicama te ostalim zainteresiranim mladima.

Ove radionice prve su u nizu različitih radionica i edukacija koje se imaju u planu provoditi u sklopu projekta SOS.

Projektom SOS želi se direktno utjecati na smanjenje stope nezaposlenosti i socijalne isključenosti radeći na konkurentnosti mladih na tržištu rada, rješavajući probleme nedovoljnog razvoja socijalnih i organizacijskih vještina te drugih kompetencija. Edukacijom mladih i djelatnika koji rade u području mladih želi se proširiti njihovo znanje, vještine, razviti poduzetnički duh, samozapošljavanje, te ih informirati o društvenom poduzetništvu i njegovim mnogobrojnim prednostima.

Prijave za sudjelovanje kreću odmah, za neke edukacije broj sudionika je ograničen, stoga molimo sve zainteresirane da se prijave putem e-adrese: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

U nastavku ovog dopisa nalazi se detaljni program Besplatnih edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima.

Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih  i udruge koje se bave mladima

 

Srijeda, 5.9. – Dnevni boravak DC Rojc

9:00-14:00Radionica „Od A do Ž za udruge mladih i udruge koje se bave mladima“ I dio

 

Četvrtak, 6.9. – Dnevni boravak DC Rojc

9:00 – 12:00Radionica „Od A do Ž za udruge mladih i udruge koje se bave mladima“ II dio

12:00 – 13:30 Izvori financiranja projekata za mlade

 

Petak, 7.9. – Dnevni boravak DC Rojc

9:00 – 14:00Radionica „Inovativni oblici financiranja udruga mladih i udruga koje se bave mladima“ (Teo Petričević, ACT grupa) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest