HUMANITARNA KONCERTNA MANIFESTACIJA „ULJANIK ZA ULJANIK“

PETAK, 07.09. KLUB ULJANIK HUMANITARNA KONCERTNA MANIFESTACIJA „ULJANIK ZA ULJANIK“

POČETAK U 19 SATI. CIJENA ULAZNICE: 30 KN

Svim radnicima brodogradilišta Uljanik besplatan ulaz.

U petak, 07. rujna, s početkom u 19 sati u klubu Uljanik će započeti humanitarna koncertna manifestacija „Uljanik ZA Uljanik“ koja će donijeti nastupe 11 (+ dodatnih gostiju) glazbenih skupina iz Pule i Istre raznih stilskih usmjerenja, autorskog i cover izričaja (od etna, preko popa, rocka, punka, alternative i dr.).

Slijedom nemilih i iznimno tužnih događaja kojima smo svjedočili i koji su se zbili vezano uz jednu od žila kucavica gospodarstva te proizvodnje ovoga grada, regije, države i šire, našega brodogradilišta Uljanik, spontano i neplanirano (kako to u takvim slučajevima i biva) u suradnji s glazbenicima došlo je do inicijative za organizacijom događanja putem kojega bi se prikupila novčana sredstva koja će biti namijenjena potpori najugroženijim obiteljima kolektiva, te će biti distribuirana putem Stožera za obranu brodogradnje u Puli te pripadajućih udruga.

Manifestacija je ujedno znak i glas podrške svim radnicima u ovoj državi koji pošteno i savjesno obavljaju svoj posao, a za to ili nisu adekvatno plaćeni ili im se uskraćuju elementarna egzistencijalna prava.

Glazbenici su oduvijek bili vjerni suputnici i podrška u mnogim teškim situacijama, i oni koji su često među prvima reagirali kada je žurno trebalo pomoći nekome, da li u bolesti, ili drugim nenadanim životnim poteškoćama.

Ovo je manifestacija za bolje sutra, jer nastojali smo i nastojimo sutrašnjicu učiniti boljom. Ništa nije nemoguće, a iskrenim zalaganjima i putevima, uistinu vjerujemo u bolja i humanija vremena, za svakog radnika, za svakog poštenog građana ove zemlje. Ovo je u potpunosti apolitična manifestacija, i pozivamo vas da svojim dolaskom pružite potporu onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Zbog velikog broja izvođača koncertni program krenuti će oko 19 sati a na bini kluba Uljanik (neslužbenim redoslijedom naći će se): Franko Krajcar & Indivia, Proleteri, FloMasters, Zbor Praksa, Deboto, Whiskey Train, Ovrha, Thelink20, Pokret otpora, The Unlikeables, Šupci, Tarzan u dunsflaši i drugi.

Uz koncertne nastupe, program će uključivati i DJ izbor raznih evergreena iz svijeta pop, rock + … glazbe.

Cijena ulaznice iznositi će 30 kuna, a svi radnici brodogradilišta Uljanik imaju slobodan ulaz.

Pin It on Pinterest