Službenik PU istarske osvojio medalje na natjecanju u gađanju

U subotu, 15. rujna, na strelištu  Griža kod Rižane, u organizaciji  Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je  13. Državno prvenstvo akcionog streljaštva (I.A.S.C), u gađanju pištoljem, revolverom i poluautomatskom puškom (mini rifle).

Nastupila su 134  natjecatelja i natjecateljki iz Slovenije, Italije, Hrvatske i Srbije, a za Hrvatsku je nastupio policijski službeni Sektora kriminalističke policije PU istarske Edgar Franjul, član Hrvatskog saveza akcionog streljaštva i Hoplološkog društva Pula, koji je osvojio prvo mjesto u diviziji SD-SA, prvo mjesto u sub diviziji LAW, prvo mjesto u subdiviziji INTERNATIONAL te peto mjesto  u kategoriji SENIOR.

Za napomenuti je da je konkurencija bila izuzetno jaka, da je prošlo natjecanje bilo 28. travnja ove godine i da od tog datuma nije bilo treninga,  pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh, jer pulski strijelci nemaju streljanu, niti mogućnost treninga i usavršavanja streljačkih vještina, a dobri rezultati s natjecanja nikada ne izostaju.

Pin It on Pinterest