Tijara model management – UPISI NA TEČAJ MANEKENSTVA

Tijara model management provodi upise na tečaj manekenstva u Puli za sve zainteresirane buduće polaznike od 6. do 22. godine. Upisati se možete u poslovnici Tijare na adresi Istarska 16, utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

Tečaj je otvorenog tipa te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. Upisi na tečaj počinju početkom svake nove školske godine, u devetom mjesecu. Šestomjesečni tečaj manekenstva pruža sve potrebno od pokreta na sceni, učenja pravilnog držanja tijela, pravilnog hodanja do osnova improvizacije, usvajanja koreografije, osnovnih elemenata glume, vježbi koncentracije, castinga s klijentima… Radu s djecom Tijara pristupa kroz igru modu i zabavu. Rade na rješavanju klasičnih problema u hodu i držanju, pokretu te pokretu na sceni. Elementi glume protežu se kroz tečaj od pokreta na sceni do osnova improvizacije.

Tijara model management jedna je od najvećih agencija na ovom području a bavi se model & event managementom. Iza nje stoji Marijana Dabo Percan, osoba s velikim i dugogodišnjim iskustvom u svijetu mode. Tijara model management omogućava personalizirani pristup razvoju i managementu modela. Modelima se pruža mogućnost napredovanja na nacionalnom i internacionalnom modnom tržištu.  Tijara event management bavi se organizacijom modnih i drugih projekata. Organizatori su i izvršni producenti modnih revija, koordinatori promotivnih aktivnosti, asistenti protokola Pulskog filmskog festivala. Organizatori su jednog od najvećih sajmova vjenčanja u Hrvatskoj TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja koji se već osamnaest godina održava u Puli. U sklopu Festivala održava se i velika dizajnerska modna revija na kojoj se okupljaju najveća imena hrvatske modne scene.

Više o tečaju manekenstva pronađite na adresi : https://tijara.hr

 

Pin It on Pinterest