14. Dani maslinovog ulja u Vodnjanu

Tradicionalna manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ održava se već četrnaestu godinu za redom treći vikend u studenome. Od samog početka, željeli smo da Vodnjanština ispriča jednu drugačiju priču koja će biti prepoznatljiva ne samo u Istri i Hrvatskoj, već i diljem svijeta.

„Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ manifestacija je koju prepoznaju partneri i prijatelji manifestacije u Hrvatskoj i šire. Plodovi rada, truda i ulaganja lokalnih poljoprivrednika našli su pravi  put do svojih korisnika, a značajan udio ima, ova sada već tradicionalna i jedinstvena manifestacija.

Ovogodišnja manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ održava se u Vodnjanu od 16. do 18. studenog 2018. godine.

Započeli smo s namjerom da maksimalno informiramo javnost, krajnje korisnike i potrošače maslinovih ulja o vrstama, vrijednostima, kvaliteti te važnosti maslinovih ulja u svakodnevnoj prehrani, i to ponajviše svim karakteristikama mladih maslinovih ulja. Iz takve jedne namjere, razvio se čitav niz ostalih kvalitetnih edukativnih i poslovnih priča gdje je današnja manifestacija upravo jedan idealan spoj lokacije za predstavljanje vrhunskih proizvoda, susrete poslovne i privatne naravi, ali i mjesto za okupljanje i zabavu čitavih obitelji.

„Dani mladog maslinovog ulja – Giornate dell’olio d’oliva novello“ posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstradjevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend dok je u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja.Vodnjan zasigurno nudi odgovore na pitanja iz područja uzgoja maslinarstva, o proizvodnji te raznovrsnosti i kvaliteti ekstradjevičanskih maslinovih ulja.

Za vrijeme trajanja manifestacije Vodnjan posjeti oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u brojnim programima pod šatorom koji se prostire na više 1700 kvadrata, gdje svoje proizvode i usluge nudi više od 100 izlagača, prvenstveno proizvođača maslinovih ulja, ali i drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera. Više od 8.000 jela priprema se od najboljih namirnica i autohtonih proizvoda, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja. Manifestacija nudi tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih ekstradjevičanskih maslinovih ulja te jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju. Upravo idealna atmosfera koju pruža ovo jedinstveno mjesto manifestacije u Vodnjanu, omogućuje nezaboravne trenutke i vesele doživljaje kroz zabavne programe.

Ova tradicionalna manifestacija jedinstveno je mjesto koje okuplja velik broj posjetitelja te vjerujemo da je odlična prilika da predstavite Vašu tvrtku, gospodarsku djelatnost, proizvode ili usluge.

Stoga Vas pozivamo da uveličate ovogodišnju manifestaciju te da budete izlagač na „14. Danima mladog maslinovog ulja-XIV Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu.

Vjerujemo da ćete prepoznati manifestaciju kao vrlo interesantnu priliku za predstavljanje Vaših proizvoda i usluga te da ćete postati partner „Dana mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu!

 Veselimo se uspješnoj suradnji i vidimo se na „Danima mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu!

Pin It on Pinterest