Održana #BeActive Night u Areni

U sklopu Europskog tjedna sporta održao se program #BeActive Night prvi puta u Puli, u pulskoj Areni koja je odabrana s obzirom na svoju sportsko-kulturnu povijest.

Cilj programa je popularizirati tjelesnu aktivnost kod ljudi, odnosno već od dječje dobi pa do umirovljenika i pokušati kod njih osvijestiti koliko im je tjelesna aktivnost bitna jer pridonosi boljitku života u svim segmentima.

Mnogobrojnoj djeci i građanima u vježabanju se pridružila zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.

Što se tiče programa, svaki od pet ponuđenih programa odvijao se po 15 minuta.

Za zagrijavanje program je počeo s malo aerobike, pa je usljedila salsa jam, što je kombinacija četiri latino plesa, pa kreće boxing fitness, pa body workout za one koji vole malo čučnjeva, skokova, upora i ostalo, a za kraj je program završio istezanjem, odnosno jogom.

Fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1709264605852281&__xts__%5B0%5D=68.ARC3ZxrwblPqdN0RQotQI53J0wv5IsEBTedn-kPsEekrktngRGV0nXkyTNbP4EJkoP9nLzMBGpDh8CWCVj9da8lFULfXGU1ETV35qQwW_WOjdvEq8XXkyLKJXyyKYo3AssCDZCvaxXq4UWr6oUMiqNPZ6oRuU3FyQugqJ5fuvb7HYrOvBqHWwA&__tn__=-UC-R

 

Pin It on Pinterest