U Domu Alfredo Štiglić obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci posjetila je danas Dom za starije i nemoćne Alfredo Štiglić u kojem je organizirano tradicionalno druženje povodom današnjeg međunarodnog Dana starijih.

Uz najbolje želje, zamjenica gradonačelnika svim je sugrađanima treće životne dobi i samim korisnicima Doma zaželjela prvenstveno obilje dobrog zdravlja.

„Želim vam se od srca zahvaliti na svemu što činite i zbilja mi je drago vidjeti da ste svojom kreativnošću i duhom itekako uključeni u društveni život. Grad Pula prati i brine o svojim sugrađanima treće životne dobi i uvijek će poduprijeti kvalitetne programe i aktivnosti koje su usmjerene na čim bolji standard naših umirovljenika“, kazala je zamjenica gradonačelnika.

Okupljene je pozdravila i ravnateljica Doma Alfredo Štiglić Vesna Grubišić Juhas koja je kazala kako je međunarodni Dan starijih osoba prilika da se još jednom ukaže na njihovu važnost i položaj u društvu.

Međunarodni dan starijih osoba u Domu Alfredo Štiglić obilježio je nastup članica Udruge Breza koje su izvele koreografiju Istarska bajka pod vodstvom profesorice Zdenke Buić, a nakon toga u dvorištu ispred samog ulaza u Dom otkriven je mozaik kojeg su izradile vrijedne ruke volontera i korisnika pod vodstvom akademske kiparice Sonje Milotić Šesto.   

Pin It on Pinterest