Veseli Dječji tjedan stigao na Forum i na Trg kralja Tomislava

Mnoštvo mališana, polaznika dječjih vrtića okupilo se danas na Trgu kralja Tomislava na Verudi i na pulskom Trgu Forum te su uz obilje zabave i plesa obilježili drugi dan Dječjeg tjedna.

Za bogat program i animaciju na Trgu kralja Tomislava pobrinuo se dječji vrtić Mali svijet, a uz djecu iz vrtića okupili su se i učenici i polaznici osnovne škole Vidikovac, Stoja, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda te Škole za odgoj i obrazovanje.

Svoje su vještine pokazale uvijek atraktivne pulske mažoretkinje, potom članovi plesnih skupina Cool step, Pirueta i AB Original kao i članice koturaljkaškog kluba Uljanik, a mladi članovi pulskog capoeira kluba Ginga Mar predočili su ovaj zanimljiv tradicionalni brazilski ples kojeg odlikuju osobine borilačkih vještina. Za sportski dio programa pobrinuli su se članovi košarkaškog kluba Pula te jedriličarskog kluba Vega.

Mališane je na Trgu Forum pozdravila zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci koja je svima poželjela dobar provod i ugodnu zabavu nakon čega su okupljeni vježbali uz stručno vodstvo u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Pule.

Obilježavanje Dječjeg tjedna nastavlja se i sutra posjetom dječjem odjelu i rodilištu pulske Opće bolnice s početkom u 12,00 sati.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest