HGK – ŽK Pula sudjeluje u Tjednu cjeloživotnog učenja Održana radionica o digitalnom marketingu

Organiziranjem edukacije za tvrtke članice, HGK – Županijska komora Pula uključila se u 12. Tjedan cjeloživotnog učenja koji organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 1. do 7. listopada.

Stoga je danas u Komori održana radionica Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja. Riječ je o edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja čiji su nositelji Google, Hrvatska gospodarska komora i Algebra. Radionicu je vodio predavač Dean Krizmanić koji je poduzetnike upoznao s načelima izgradnje online prisutnosti, s optimiziranjem tražilice i nastupu na pretraživačima, te s mjerljivim marketinškim konceptima. Krizmanić je prikazao kako korištenje digitalnih alata i razvoj digitalnih vještina mogu pomoći tvrtkama pri ubrzavanju poslovnog rasta.

HGK – ŽK Pula kontinuirano promovira cjeloživotno učenje organizirajući različite oblike besplatnih edukacija za članice koje su usmjerene na stjecanje vještina i znanja i razvoj sposobnosti uz pomoć kojih gospodarstvenici mogu unaprijediti svoje poslovanje, ističe viša stručna suradnica Koraljka Vitasović.

Iduća edukacija u ŽK Pula u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja održat će se 4. listopada na temu Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije u novogradnji.

Pin It on Pinterest