Odjelu pedijatrije i ginekologije OB Pula uručene vrijedne donacije

Povodom Dječjeg tjedna, pulski gradonačelnik Boris Miletić posjetio je danas Odjel pedijatrije  i rodilište pulske Opće bolnice gdje je u sklopu akcije pod nazivom „Za osmijeh djeteta u bolnici“ održan sada već tradicionalni program u organizaciji Društva Naša djeca Pula.

„Drago mi je da i ove godine imamo priliku obilježiti Dječji tjedan nizom hvalevrijednih programa poput današnjeg posjeta rodilištu i pedijatriji koji su gotovo pa postali tradicionalni. Vesele nas pozitivne brojke i pozitivni trendovi u demografiji, a na nama je da i dalje skrbimo o našim najmlađima“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić i svim malim bolesnicima poželio što brži oporavak i povratak u školske klupe.

Iz proračunskih sredstava Grada Pule pribavljen je didaktički materijal za Veselu igraonicu na dječjem odjelu te dva oksimetra za mjerenje zasićenosti kisika u organizmu i otkucaje srca za Odjel pedijatrije kao i dvije izdajalice i tri babysense monitora za Odjel ginekologije i porodništva. Okupljenima se obratila i tajnica Društva Naša djeca Pula Ileana Zahtila Blašković, a na donaciji je u ime bolnice zahvalio pročelnik Službe za ginekologiju i opstetriciju Dragan Belci.

Za današnji program na Odjelu pedijatrije koji je razveselio mališane i njihove roditelje pobrinuli su se učenici 4. razreda osnovne škole Vidikovac, a nakon toga rodiljama su uz čestitke darovane ruže.

Fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1713846712060737&__xts__%5B0%5D=68.ARAwv92Dyx9szXPg0uN172Zqp1qFAbjh10SdK1IcxGdVwscBJ1bw4yaregnc7UcMaQo5FvSlbNuHLqsjXeylX3YU0w23YCJJRGYE6nNhvMuypzpMQPhHXSyxOfPGVxPm6xgkncuSPnvKQyxqYbW2skFVmI8yt0AIcdmH1MHFsQUAbULeKc98DQ&__tn__=-UC-R

 

Pin It on Pinterest